BOARD OF GOVERNORS MEETING October 6-7, 2022 Lory Student Center, Longs Peak

TF	IURSDAY, OCTOBER 6, 2022	
BC	OARD OF GOVERNORS BREAKFAST – Room 300, Lory Student Center	8:30 a.m.
CONVENE BOARD MEETING – Longs Peak Room, Lory Student Center 9:00 a.r		
BC	OARD MEETING- CALL TO ORDER	
1.	BOARD CHAIR'S AGENDA (10 min) (4)	9:00 a.m 9:05 a.m.
2.	PUBLIC COMMENT (15 min) (5)	9:05 a.m 9:20 a.m.
3.	 CHANCELLOR'S REPORT (45 min) (6) Retreat Outcomes Action on BOG Policy 122 – Board Appointment (11) CSU Spur Update – Jocelyn Hittle (22) 	9:20 a.m. – 10:05 a.m.
4.	 CSU REPORTS (40 mins) (27) Student Report – Presented by Rob Long (10 min) (28) Faculty Report – Presented by Andrew Norton (10 min) (37) President's Report – Presented by Rick Miranda (20 min) (39) 	10:05 a.m. – 10:45 a.m.
BF	REAK (10 mins)	
5.	RURAL INITIATIVE – Rick Miranda and Kathay Rennels (30 min) (55)	10:55 a.m. – 11:25 a.m.
6.	ANNUAL AG REPORT – Dean James Pritchett (45 mins) (56)	11:25 a.m. – 12:10 p.m.
LU	NCH - (50 mins)	
	 ACADEMIC AND STUDENT AFFAIRS COMMITTEE (45 min) (97) <u>Dr. Nate Easley, Chair</u> Preliminary Enrollment Reports – CSU (121), CSU Pueblo (124), CSU Global (127) Student Success Initiative Update – CSU (130), CSU Pueblo (137), CSU Global (145) New Degree Programs:(148) CSU Graduate Certificates in: Aerospace: Satellites, Radars and Remote Sensing; Arts Management CSU Global Certificate in: Digital Health Technology (150) Approval of Degree Candidates – CSU (157), CSU Pueblo (158), CSU Global (159) CSU Program Review (160) 	
BR	EAK (10 min)	

8. REAL ESTATE/FACILITIES COMMITTEE (1.5 hr) (161)

Kenzo Kawanabe, Chair Executive Session 1:55 p.m. – 3:25 p.m.

Colorado State University System Board of Governors Meeting Agenda October 6-7, 2022			
Open Session Action on Program Plan VTH Additions/Renovations (163) Action on Updated 2 Year Cash List (166)			
9. EVALUATION COMMITTEE (1 hr) (168) Armando Valdez, Chair	3:25 p.m. – 4:25 p.m.		
BOARD DINNER -ARDEC, Fort Collins (social)	6:00 p.m.		
FRIDAY, OCTOBER 7, 2022			
 BOARD OF GOVERNORS WORKING BREAKFAST – Longs Peak, Lory Student Center Student Success 	r 8:00 a.m.		
RECONVENE BOARD MEETING - Longs Peak Room, Lory Student Center	9:00 a.m.		
 10. AUDIT AND FINANCE COMMITTEE (1.5hr min) (169) John Fischer, Chair Audit Items FY 2021-2022 Year in Review (172) Internal Audit Dashboard (173) Status of FY 22-23 Audit Plan (174) Review of Audit Reports Issued (175) Status of Past Due Audit Recommendations (186) Finance Items State Budget Update (195) Campus Budget Scenarios with Enrollment Update and Tuition Discussion FY23 and I Action on the CSU Institutional Fee Plan and Policy CSU System Treasury Update (200) Approval of Twenty-Third Supplemental Resolution (203) Debt Capacity Presentation – North Slope Advisors (232) 	9:00 a.m. – 10:30 a.m. FY 24 (196)		
11. GOVERNMENT AFFAIRS UPDATE (30 min) (242) Henry Sobanet, Gavin Clingham and Lindsay Videnieks	10:30 a.m. – 11:00 a.m.		
12. EXECUTIVE SESSION (1 hr) (243)	11:00 a.m. – 12:00 p.m.		
 13. APPROVAL OF CONSENT AGENDA (5 min) (244) <u>Colorado State University System</u> Minutes of the June 6, 2022 Audit and Finance Committee Minutes of the June 8-10, 2022 Board and Committee Meetings Minutes of the August 3-5, 2022 Board Retreat <u>Colorado State University</u> Graduate Certificates in Aerospace: Satellites, Radars and Remote Sensing; Hydraulic I Management Approval of Degree Candidates Program Review Schedule <u>Colorado State University Pueblo</u> Approval of Degree Candidates 	12:00 p.m. – 12:05 p.m. Design; and Arts		

Approval of Degree Candidates
<u>Colorado State University Global Campus</u>
Graduate Certificate in Digital Health Technology

Colorado State University System Board of Governors Meeting Agenda October 6-7, 2022

• Approval of Degree Candidates

LUNCH (20 min)

14. CSU-PUEBLO REPORTS (40 min) (245)	12:25 p.m. – 1:05 p.m.
• Student Report – Presented by Mikayla Lerch (10 min) (246)	
• Faculty Report – Presented by MD Islam (10 min) (249)	
• President's report – Presented by Tim Mottet (20 min) (256)	
15. CSU GLOBAL REPORTS (35 min) (268)	1:05 p.m. – 1:40 p.m.
• Student Report – Presented by Paige Martinez (10 min) (269)	
• Faculty Report – Presented by Jennifer Davis (10 min) (271)	
• President's Report – Presented by Pam Toney (15 min) (274)	
ADJOURN BOARD MEETING	1:40 p.m.
OPTIONAL CAMPUS TOUR - University Center for the Arts (1:40 – 2:10)	
Next Board of Governors Board Meeting: December 1-2, 2022, CSU Spur	
APPENDICES	

I.Correspondence (286) II.Construction Reports (302) III.Higher Ed Readings (315)